Skoči na glavno vsebino Prevzem naročenega gradiva v paketniku Prevzem naročenega gradiva v paketniku – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Prevzem naročenega gradiva v paketniku

Paketniki Direct4.me pred Knjižnico Cirila Kosmača Tolmin

Članom knjižnice omogočamo enostaven prevzem naročenega gradiva tudi izven delovnega časa knjižnice, in sicer v paketnikih, nameščenih pred Knjižnico Tolmin.

POMEMBNO! Vedno poskrbite za pravočasno naročilo (urnik odprtosti knjižnice). Naročeno gradivo lahko prevzamete šele potem, ko ste na svoj mobilni telefon prejeli ustrezno obvestilo. Slednje se zaradi prazničnih in/ali dela prostih dni lahko tudi zamakne.

Naročilo gradiva

Izbira paketnika kot mesta za prevzemČe gradivo naročate preko portala Moja Knjižnica ali aplikacije mCobiss in ga želite prevzeti v paketniku, izberite ustrezno prevzemno mesto.

Gradivo za prevzem v paketniku lahko naročite tudi na tolmin@kcktolmin.si ali na telefonski številki 05 38 11 538. Obvezno sporočite vašo člansko in mobilno telefonsko številko, na katero boste prejeli obvestilo za prevzem in odklepanje paketnika, ali to uredite sami v aplikaciji Moja knjižnica.

Prevzem gradiva

Paketniki pred Knjižnico Tolmin - uporaba z mobilnim telefonomOb naročilu gradiva prejmete SMS-sporočilo s povezavo na spletno stran. Ta vas vodi skozi postopek odpiranja paketnika in prevzema gradiva. POMEMBNO! Vključite mobilne podatke ali izberite brezplačno wifi povezavo knjižnice.

SMS lahko prepošljete tudi drugi osebi, ki z isto povezavo prevzame gradivo za vas.

Lahko si namestite tudi aplikacijo Direct4.me in sledite navodilom aplikacije. POMEMBNO! Vključite mobilne podatke ali izberite brezplačno wifi povezavo knjižnice.

V primeru uporabe klasičnega mobilnega telefona ob prejemu SMS sporočila pokličite IVR številko 0038627074103. S klicem na to številko odklenete paketnik tako, da poslušate navodilo. Svoj telefon prislonite k paketniku, počakate toliko časa, da se paketnik odpre in prevzamete naročeno gradivo.

 

 

Rok izposoje začne teči z dnem vložitve gradiva v paketnik. Gradivo čaka na prevzem v paketniku največ 3 dni (72 ur) od trenutka vložitve in pošiljanja sporočila. Gradivo, ki v tem času ne bo prevzeto, vrnemo v knjižnico. Za neprevzeto gradivo uporabnik plača stroške v skladu s cenikom knjižnice.

Vračilo gradiva v paketnike zaradi usklajevanja tehničnih podrobnosti med ponudniki storitev zaenkrat še ni mogoče.

 

Za vse informacije o uporabi paketnikov smo vam na voljo v Knjižnici Tolmin.

E: tolmin@kcktolmin.si

T: 05 38 11 538

 

DOSTOPNOST