Skoči na glavno vsebino Prevzem naročenega gradiva 24/7 Prevzem naročenega gradiva 24/7 – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Prevzem naročenega gradiva 24/7

Paketniki Direct4.me pred Knjižnico Cirila Kosmača Tolmin

Članom knjižnice omogočamo enostaven prevzem naročenega gradiva tudi izven delovnega časa knjižnice, in sicer v paketnikih, nameščenih pred Knjižnico Tolmin.

POMEMBNO! Vedno poskrbite za pravočasno naročilo. Naročeno gradivo lahko prevzamete šele potem, ko ste na svoj mobilni telefon prejeli ustrezno obvestilo. Slednje se zaradi prazničnih in/ali dela prostih dni lahko tudi zamakne.

Naročilo gradiva

Izbira paketnika kot mesta za prevzemČe gradivo naročate preko portala Moja Knjižnica ali aplikacije mCobiss in ga želite prevzeti v paketniku, izberite ustrezno prevzemno mesto.

Gradivo za prevzem v paketniku lahko naročite tudi na tolmin@kcktolmin.si ali na telefonski številki 05 38 11 538. Obvezno sporočite vašo člansko in mobilno telefonsko številko, na katero boste prejeli obvestilo za prevzem in zvočni žeton za odklepanje paketnika.

Prevzem gradiva

Za uporabo paketnika potrebujete samo prenosni telefon.

Paketniki pred Knjižnico Tolmin - uporaba z mobilnim telefonomOb naročilu gradiva prejmete SMS-sporočilo. S klicem na številko v sporočilu odklenete paketnik tako, da poslušate navodilo. Svoj telefon prislonite k paketniku, počakate toliko časa, da se paketnik odpre in prevzamete naročeno gradivo.

Lahko si namestite tudi aplikacijo Direct4me, kjer ob prejetem obvestilu paketnik odklenete s klikom na znak ključavnice in sledite navodilom. Preverite, da ste pred tem na svojem telefonu vklopili mobilne podatke.

 

 

Rok izposoje začne teči z dnem vložitve gradiva v paketnik. Gradivo čaka na prevzem v paketniku največ 3 dni (72 ur) od trenutka vložitve in pošiljanja sporočila. Gradivo, ki v tem času ne bo prevzeto, vrnemo v knjižnico. Za neprevzeto gradivo uporabnik plača stroške v skladu s cenikom knjižnice.

Vračilo gradiva v paketnike zaradi usklajevanja tehničnih podrobnosti med ponudniki storitev zaenkrat še ni mogoče.

 

Za vse informacije o uporabi paketnikov smo vam na voljo v Knjižnici Tolmin.

E: tolmin@kcktolmin.si

T: 05 38 11 538

 

DOSTOPNOST