Skoči na glavno vsebino Prevzem naročenega gradiva 24/7 Prevzem naročenega gradiva 24/7 – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Prevzem naročenega gradiva 24/7

Paketniki Direct4.me pred Knjižnico Cirila Kosmača Tolmin

Članom knjižnice omogočamo enostaven prevzem naročenega gradiva tudi izven delovnega časa knjižnice, in sicer v paketnikih, nameščenih pred Knjižnico Tolmin.

Za uporabo paketnika potrebujete samo prenosni telefon.

Ob naročilu gradiva prejmete SMS-sporočilo. S klicem na številko v sporočilu odklenete paketnik tako, da poslušate navodilo. Svoj telefon prislonite k paketniku, počakate toliko časa, da se paketnik odpre in prevzamete naročeno gradivo.

Lahko si namestite tudi aplikacijo Direct4me, kjer ob prejetem obvestilu paketnik odklenete s klikom na znak ključavnice in sledite navodilom.

 

 

Paketniki pred Knjižnico Tolmin - uporaba z mobilnim telefonom

Gradivo za prevzem v paketniku naročite na tolmin@kcktolmin.si ali na telefonski številki 05 38 11 538.

Obvezno sporočite vašo člansko in mobilno telefonsko številko, na katero boste prejeli obvestilo za prevzem in zvočni žeton za odklepanje paketnika.

Rok izposoje začne teči z dnem vložitve gradiva v paketnik. Gradivo čaka na prevzem v paketniku največ 3 dni (72 ur) od trenutka vložitve in pošiljanja sporočila. Gradivo, ki v tem času ne bo prevzeto, vrnemo v knjižnico. Za neprevzeto gradivo uporabnik plača stroške v skladu s cenikom knjižnice.

 

 

 

Moja knjižnica in mCobiss
Če gradivo naročate preko portala Moja Knjižnica ali aplikacije mCobiss in ga želite prevzeti v paketniku, izberite ustrezno prevzemno mesto.

Izbira paketnika kot mesta za prevzem

Za vse informacije o uporabi paketnikov smo vam na voljo v Knjižnici Tolmin.

E: tolmin@kcktolmin.si

T: 05 38 11 538

 

DOSTOPNOST