Skoči na glavno vsebino BIBLOS (e-knjige v slovenskem jeziku) BIBLOS (e-knjige v slovenskem jeziku) – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

BIBLOS (e-knjige v slovenskem jeziku)

biblos_icon

Biblos je spletni portal za izposojo ali nakup elektronskih knjig slovenskih založb. V zbirki najdete leposlovje in strokovno literaturo za odrasle in mladino v slovenskem jeziku.

Elektronske knjige si lahko izposodite z osebnim računalnikom ali s prenosnimi napravami (tablica, telefon, bralnik, prenosni računalnik). Aplikacijo Biblos2 najdete tako v spletni trgovini Google Play (Android) kot tudi v App Store (iOS). V primeru nedelovanja poskusite s ponovno namestitvijo aplikacije.

Poleg dostopa do svetovnega spleta potrebujete številko članske izkaznice in geslo za storitev Moja knjižnica. Izposoja je za člane Knjižnice Cirila Kosmača Tolmin brezplačna.

Pogoje dostopa do e-knjig določa ponudnik. Hkrati si je mogoče izposoditi največ 4 e-knjige. Rok izposoje je 14 dni, po poteku roka izposoje e-knjiga ni več aktivna. Podaljšanje ni možno, lahko pa si e-knjigo po poteku roka izposoje takoj ponovno izposodite.

 

Potrebujete pomoč?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOSTOPNOST