Skoči na glavno vsebino BIBLOS (e-knjige v slovenskem jeziku) BIBLOS (e-knjige v slovenskem jeziku) – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

BIBLOS (e-knjige v slovenskem jeziku)

biblos_icon

Biblos je spletni portal za izposojo ali nakup elektronskih knjig slovenskih založb. V zbirki najdete leposlovje in strokovno literaturo za odrasle in mladino v slovenskem jeziku.

Elektronske knjige si lahko izposodite z osebnim računalnikom ali s prenosnimi napravami (tablica, telefon, bralnik, prenosni računalnik). Aplikacijo Biblos2 najdete tako v spletni trgovini Google Play (Android) kot tudi v App Store (iOS). V primeru nedelovanja poskusite s ponovno namestitvijo aplikacije.

Poleg dostopa do svetovnega spleta potrebujete številko članske izkaznice in geslo za storitev Moja knjižnica. Izposoja je za člane Knjižnice Cirila Kosmača Tolmin brezplačna.

Hkrati si je mogoče izposoditi največ 4 e-knjige. Rok izposoje je 14 dni, po poteku roka izposoje e-knjiga ni več aktivna. Podaljšanje ni možno, lahko pa si e-knjigo po poteku roka izposoje takoj ponovno izposodite.

 

Potrebujete pomoč?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOSTOPNOST