Skoči na glavno vsebino E-zbirke z oddaljenim dostopom E-zbirke z oddaljenim dostopom – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

E-zbirke z oddaljenim dostopom

Knjižnica svojim članom omogoča brezplačen dostop do nekaterih e-virov. Za dostop potrebujete člansko številko in geslo, ki ga uporabljate za storitev Moja knjižnica. Geslo dobite osebno v knjižnici ali si ga ustvarite v spletni storitvi Moja knjižnica.

 

TFL

Portal TFL ponuja največjo bazo podatkov z vso veljavno zakonodajo, ki jo sproti ažuriramo. Na njo so povezani vsi preostali dokumenti, kot so sodna praksa, strokovni članki, komentarji zakonov in praktične rešitve. Na voljo pa so vam tudi informacije iz finančno-računovodskega ter davčnega področja in iz gradbeno-okoljskega področja

Namenjen vsem, ki potrebujejo aktualne davčne, računovodsko-finančne in pravne informacije. Predvsem pa pravnikom, odvetnikom, sodnikom, tožilcem, računovodjem, finančnikom, revizorjem, davčnim svetovalcem in okoljevarstvenikom.

dostop-do-e-zbirke

Zbirka PressReader vključuje tekoče izdaje časopisov in revij z vsega sveta (Evropa, Avstralija, Azija, Afrika, Amerika), med njimi pomembnejše svetovne časopise, kot so The Guardian, The Indipendent, Il Corriere della Serra, Die Presse, USA Today. Na voljo je 60-dnevni arhiv vsega časopisja v zbirki.

Zaradi omejitev pri hkratnem dostopu več uporabnikov vas prosimo, da se po uporabi oz. potem, ko ste si naložili želeno publikacijo na vašo napravo, odjavite iz baze.
Aplikacija PressReader ne podpira Windows 7.

dostop-do-e-zbirke

EBSCOhost ponuja obsežen nabor elektronskih in tiskanih strokovnih in znanstvenih revij ter člankov s področij kulture, medicine, izobraževanja, managementa…

Omogoča dostop do več baz podatkov s celotnimi besedili (Academic Search Premier, Business Source Premier, MaterFILE Premier, Regional Business News, MEDLINE, ERIC, Library, Information Science & Technology Abstatcs, GREEN File).

dostop-do-e-zbirke
britannica

Obsežna zbirka poleg celotnega obsega tiskane različice vsebuje še seznam najpomembnejših spletnih povezav, slike in zemljevide, računalniške animacije, video in avdio datoteke iz vseh področji človeškega znanja in vedenja.

Vsebina je prilagojena trem starostnim skupinam: odraslim, otrokom in najstnikom.

dostop-do-e-zbirke
DOSTOPNOST