Skoči na glavno vsebino COBISS Ela COBISS Ela – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

COBISS Ela

AKTUALNO OBVESTILO (15. 7. 2024): uporaba inkBOOK bralnikov je sedaj bistveno bolj enostavna, saj za branje ni potrebno nameščati aplikacije FBReader, licenčna datoteka e-knjige se odpre v že nameščeni aplikaciji v bralniku. Potrebna je le posodobitev sistema.

AKTUALNO OBVESTILO (1. 7. 2024): Nadgradnja platforme Cobiss Ela je bila uspešna. Za branje na mobilnih napravah s sistemom Android si namestite brezplačno aplikacijo FB Reader, na mobilnih napravah s sistemom iOS pa aplikacijo Cantook by Aldiko.

 

Na voljo je nova platforma COBISS Ela, prva javna platforma za izposojo e-knjig v Sloveniji!
Člani slovenskih splošnih knjižnic lahko zdaj dostopate do številnih naslovov e-knjig različnih slovenskih založb – brezplačno!

Vse o novi platformi poiščite na COBISS Ela strani.

COBISS Ela je nacionalna platforma za izposojo elektronskih knjig, ki jo uporabljajo vse slovenske splošne knjižnice, njihovim članom pa ponuja enostavno, hitro in kakovostno uporabo javne knjižnične storitve izposoje e-knjig. Izposoja poteka prek knjižničnega sistema COBISS in je za člane splošnih knjižnic brezplačna.

Platforma je rezultat sodelovanja med Inštitutom informacijskih znanosti iz Maribora (IZUM), Združenjem splošnih knjižnic, pri gradnji platforme pa je sodelovalo kar 18 knjižnic in 5 založb. Nacionalni koordinator platforme je Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto.

Želimo vam prijetno branje!

 

Poletni urnik knjižnic
Spletni informacijski viri, ki jih ponuja knjižnica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

DOSTOPNOST