Skoči na glavno vsebino Harmonija prostora in uma: Od navlake do preprostosti Harmonija prostora in uma: Od navlake do preprostosti – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Loading dogodki

« Vsi dogodki

Harmonija prostora in uma: Od navlake do preprostosti

29. septembra, 16:00

Event Navigation

Dogodek organizira Ljudska univerza Tolmin.

Ob Tednu izobraževanja za trajnostni razvoj bodo tudi letos po Sloveniji potekali različni brezplačni dogodki na tovrstno tematiko, seveda tudi v Tolminu.

Kaj za vas s Tino Markun in Jano Lavtižar pripravljamo tokrat?

Pospravljanje je pogovor s samim seboj, v katerem lahko ovrednotimo stvari v svojem življenju; ko se soočimo z lastnino, da stvari ne kopičimo, pa tudi ne mečemo proč brez razmisleka. Prostor, v katerem živimo, mora biti namreč pripravljen za osebo, v katero se razvijamo ta hip in ne za osebo, kakršna smo bili v preteklosti.

Iz vsebine dogodka:
1. Predavanje Jane Lavtižar – Kako si predstavljate svoj življenjski slog?
2. Delavnica s Tino Markun – Pospravljanje po metodi Marie Kondo
3. Izmenjevalnica – Za urejen dom in čistejši planet

No, namen življenja ni pospravljanje, zato čim prej opravite s tem!

Več informacij o dogodku objavimo v naslednjem tednu.

Pridružite se nam v Knjižnici Cirila Kosmača Tolmin v četrtek, 29. septembra od 16. ure dalje.
Več informacij in prijava: Patricija Rejec, 05 /38 41 506, patricija.rejec@prc.si

Izvajalki:
Jana Lavtižar je psihoterapevtka ter »neslužbena« okoljevarstvenica, ki je med drugim prevedla knjigo Dom brez odpadkov. Ima več desetletne izkušnje s področij predelovanja, čiščenja in poslavljanja od preteklosti, kar njenim klientom omogoča, da lažje zadihajo in končno stopijo v sedanji trenutek. Strastno verjame, da je v naših domovih manj v resnici več, in s praktično uporabo tega načela prav dobro živi.
Tina Markun je svetovalka za urejanje domov in je prepričana, da se zadovoljstvo in dobro počutje začneta v naših domovih in da je urejen dom bistvenega pomena, da živimo tako, kot si želimo. Pomaga drugim, da svoje stanovanje ali hišo organizirajo enkrat za vselej in ustvarijo prostor, čas in veselje za tisto, kar jim pomeni največ. Je prva certificirana svetovalka za urejanje domov po holistični metodi Marie Kondo v Sloveniji.

Podrobnosti

Datum:
29. septembra
Ura:
16:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Knjižnica Tolmin

Organizator

Posoški razvojni center
Spletna stran:
prc.si
DOSTOPNOST