Skoči na glavno vsebino Zakladi podvodnega sveta (razstava in predavanje Andreja Vojeta) Zakladi podvodnega sveta (razstava in predavanje Andreja Vojeta) – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Zakladi podvodnega sveta (razstava in predavanje Andreja Vojeta)

29. avgusta, 20:00

Event Navigation

ANDREJ VOJE: Zakladi podvodnega sveta
razstava podvodnih fotografij in potopisno predavanje

Podvodni fotograf in snemalec Andrej Voje nas bo popeljal v globine Jadranskega morja in nam predstavil skrivnosti potopljenih ladij in avionov, ki so svoj zadnji pristan dočakali v morskih globinah. Ker pri svojem raziskovanju morja sodeluje tudi s podvodnimi arheologi, nam bo predstavil tudi njihova odkritja.

V galeriji Knjižnice Tolmin bo do 22. 9. 2023 na ogled razstava avtorjevih podvodnih fotografij, ki so nastajale ob raziskovanju podvodnega sveta v vseh treh oceanih in morjih na šestih kontinentih.

 

Andrej Voje raziskuje podvodni svet dobrih 30 let. V tem času je objavil več kot 200 časopisnih reportaž in s prispevki o lepotah podvodnega sveta sodeloval v preko 60 televizijskih oddajah. Dve Vojetovi reportaži je objavila tudi revija National Geographic, reportažo Abstraktne podobe iz leta 2019 je revija ocenila z oznako »Best Edit« – kot najboljšo reportažo meseca v vseh jezikovnih izdajah revije.

 

Podrobnosti

Datum:
29. avgusta
Ura:
20:00
Kategoriji Dogodek:
,
Dogodek Tags:
,

Organizator

Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Telefon:
05 38 11 528
E-naslov:
prireditve@kcktolmin.si
Spletna stran:
www.kcktolmin.si
DOSTOPNOST