Skoči na glavno vsebino Srečanja za nosečnice in mamice Srečanja za nosečnice in mamice – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Srečanja za nosečnice in mamice

18. aprila, 10:00 - 11:00

Event Navigation

*BREZPLAČNA SREČANJA ZA NOSEČNICE IN MAMICE NA PORODNIŠKI*

V času prehoda v starševstvo je podpora strokovnjakov in drugih mamic osnovna potreba ženske. V sodelovanju s Knjižnico Cirila Kosmača Tolmin organizira Mihela Nanut, dipl. medicinska sestra in doula, mesečna srečanja za nosečnice in mamice na porodniški. S pomočjo različnih strokovnjakov bomo ponujali odgovore na najbolj pereče izzive starševstva, hkrati pa se bo med mamicami ustvarjal občutek skupnosti.

V torek, 18. aprila, ob 10h, bo srečanje vodila Alison Kogoj, ki je licencirana svetovalka za naravno plodnost z večletnimi izkušnjami, sistemsko-relacijska terapevtka, dipl. med. sestra, predavateljica in samostojna podjetnica. Ženskam pomaga tako, da jih nauči spremljati menstrualni ciklus in preventivno skrbeti za ginekološko in reproduktivno zdravje. Pare pa poučuje o uporabi hormonske kontracepcije in o naravnih metodah, z namenom odlaganja ali doseganja zanositve. Iztočnica na srečanju nam bo pogovor o plodnosti po porodu, čas pa bo tudi za vsa vaša vprašanja.

Podrobnosti

Datum:
18. aprila
Ura:
10:00 - 11:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Knjižnica Tolmin

Organizator

Mihela Nanut, dipl. med. sestra in doula
DOSTOPNOST