Skoči na glavno vsebino Kino pod brezami 2020 Kino pod brezami 2020 – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Kino pod brezami 2020

V atriju Knjižnice Tolmin se s poletnimi počitnicami že 5. leto zapored začenja Kino pod brezami.

Na prvem, otvoritvenem večeru, ki bo v torek, 7. julija, ob 20.30, si bomo ogledali slovenski mladinski film Ne pozabi dihati. Pred projekcijo filma bomo poklepetali z režiserjem Martinom Turkom in morda še s kom iz filmske ekipe. Pridružila se nam bo radijska voditeljica Smilja Baranja, ki bo skupaj z ekipo Radia Koper posnela prispevek za oddajo Primorski kraji in ljudje (na sporedu bo septembra 2020).

Do konca poletja se bo v atriju Knjižnice Tolmin vsak torek odvilo še sedem brezplačnih projekcij filmov različnih žanrov, ki ponujajo kakovosten vpogled v novo filmsko produkcijo. Zadnja julijska projekcija filma Miren dan skupaj s pogovorom z ekipo in glasbenim nastopom Ane Kravanja in Sama Kutina se bo odvila v okviru festivala Sajeta na tolminskem Sotočju. Predzadnji avgustovski večer bo potekal v okviru festivala Kino Otok, zadnja projekcija nove serije risanke A je to s spremljevalno ustvarjalno delavnico pa bo pred koncem počitnic namenjena najmlajšim.

Program Kina pod brezami 2020: Kino pod brezami 2020_letak

Ogled vseh filmov je brezplačen. V primeru dežja se bodo projekcije preselile v Kinogledališče Tolmin.

Kino pod brezami se letos pridružuje širše zasnovanemu nizu prireditev Tminsko poletje, ki pod pokroviteljstvom Občine Tolmin poteka na več lokacijah po Tolminu. Vsi dogodki Kina pod brezami bodo potekali v skladu z aktualnimi ukrepi za varovanje zdravja, ki jih glede na stanje v državi izda Vlada Republike Slovenije.

 

Bralna Bratovščina
Poletni urnik knjižnic

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

DOSTOPNOST