Skoči na glavno vsebino Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Modrost o vodenju meniha, ki je prodal svojega ferrarija

Robin Sharma

V tem nadaljevanju mednarodne uspešnice Menih, ki je prodal svojega ferrarijasvetovni mislec na področju vodenja in osebne rasti Robin Sharma odkriva preprosti, a učinkoviti sistem vodenja, ki bo vaše zaposlene povzdignil do novih višav predanosti ter občutno povečal produktivnost in dobiček vašega podjetja. V osmih preprostih korakih vas bo naučil postati vizionarski voditelj, kakršnega zahteva ta hitro spreminjajoči se svet. Pokazal vam bo življenjske navade in modrosti uspešnih voditeljev, vas osupnil s popolnoma drugačnim razmišljanjem in presenetil z uporabnimi nasveti, ki bodo v vaši organizaciji povzročili pravo revolucijo.

Uporaben in nepogrešljiv pripomoček za voditelje, ki je navdihnil na tisoče direktorjev in menedžerjev po svetu ter jim pomagal uspeti v poslovnem svetu in hkrati najti košček sreče v zasebnem življenju.

 

preveri dostopnost cobiss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrebujem tvojo ljubezen - je to res?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

DOSTOPNOST