Skoči na glavno vsebino Na robu: Kolesarjenje za življenjem Na robu: Kolesarjenje za življenjem – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Na robu: Kolesarjenje za življenjem

Danny MacAskill

Danny MacAskil živi na robu. Z viralnimi YouTube posnetki z naslovi TheRidge, Cascadia in Imaginate je postal legenda. Sekvence njegovih trikov na strehah, v zapuščenih predelih mest in drugod parajo živce, njegovo življenje pa je polno vznemirjenja, krvavitev in milijonov spletnih zadetkov.
Vsekakor pa mu uspeh ni padel v naročje. Vsak nov trik spremljajo dvom stres in »kaj če« vprašanja. Zanesti se mora na domišljijo, neustrašnost, prelomne kolesarske tehnike in smisel za dobre kadre. Celo življenje zasleduje ekstreme in nekako je še vedno v enem kosu, da o tem piše knjige.
V knjigi Danny deli z nami spomine na anarhično otroštvo na IsleofSkye in zgodnje dni trial gorskega kolesarjenja, nas popelje s seboj na treninge in snemanja video posnetkov ter deli nikdar objavljene skice trikov iz osebne beležke. Pridružite se mu na neverjetni vožnji skozi knjigo. Ne pozabite na čelado!

Aktivni mediji, 2017

 

 

 

 

 

 

 

Tek in beg
Trinajsti mesec: Portreti morskih nomadov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

DOSTOPNOST