Skoči na glavno vsebino Knjižnice še naprej omogočajo brezstični prevzem vnaprej naročenega gradiva Knjižnice še naprej omogočajo brezstični prevzem vnaprej naročenega gradiva – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

Knjižnice še naprej omogočajo brezstični prevzem vnaprej naročenega gradiva

V skladu z zadnjim odlokom Vlade RS  knjižnica še vedno omogoča brezkontaktni prevzem predhodno naročenega gradiva pred knjižnicami v Tolminu, Kobaridu in Bovcu. Potujoča knjižnica bo kraje obiskovala po rednem razporedu

Vračanje gradiva v času zaprtosti ni možno, vse obveznosti uporabnikov do knjižnice bodo mirovale.

Gradivo lahko naročite in prevzamete v času rednega urnika knjižnic v Tolminu (vključno s soboto), Kobaridu in Bovcu.

Naročanje (Kontakti oddelkov):

  • po telefonu,
  • e-pošti ali
  • preko sistema Cobiss+ in mCobiss.

Nujno se dogovorite za točen termin prevzema pred knjižnico! Prosimo vas, da se za prevzem gradiva pred knjižnico držite dogovorjene ure in upoštevate vse preventivne ukrepe (nošenje maske, razkuževanje rok in zagotavljanje ustrezne medosebne razdalje). Če ne veste, kaj bi brali, lahko izbiro prepustite nam – Knjižna pekarna.

Naročeno gradivo vam lahko pošljemo tudi po pošti (3,5 eur /paket do 5 knjig).

Članom omogočamo naročanje člankov za študijske potrebe, ki jih digitalizirane pošljemo na e-naslov naročnika.  Skeniranje se uporabnikom zaračuna po ceniku in je dovoljeno le za reproduciranje knjižničnega gradiva skladno z določili avtorskega prava.

V času omejenih storitev knjižnice lahko neporavnane obveznosti (zamudnina, članarina) poravnate v COBISS+ (Moja knjižnica) pod zavihkom Dolgovi, omejitve.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo v vseh enotah knjižnice.

Več o storitvah knjižnic v času epidemije najdete tu: Storitve knjižnice med epidemijo

Obvestilo za uporabnike Potujoče knjižnice
Zlate hruške 2020

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

DOSTOPNOST