Od ponedeljka dalje tudi brezkontaktni prevzem gradiva pred našimi knjižnicami

Sporočamo vam, da od ponedeljka, 2. novembra 2020, ponovno zagotavljamo možnost brezkontaktnega prevzema predhodno naročenega gradiva pred knjižnicami v Tolminu, Kobaridu in Bovcu. 

Zadnji Odlok vlade RS dovoljuje opravljanje nekaterih dodatnih storitev, med njimi smo tudi knjižnice. V sodelovanju s CZ Tolmin, Kobarid in Bovec in na podlagi izdanih odredb bomo v Knjižnici Cirila Kosmača Tolmin izvajali omejen nabor storitev.

Vračanje gradiva v času zaprtosti ni možno, vse obveznosti uporabnikov do knjižnice bodo mirovale.

Gradivo lahko naročite in prevzamete v času rednega urnika knjižnic v Tolminu, Kobaridu in Bovcu.

Naročanje (Kontakti oddelkov):

  • po telefonu,
  • e-pošti ali
  • preko sistema Cobiss+ in mCobiss.

Nujno se dogovorite za točen termin prevzema pred knjižnico! Prosimo vas, da se za prevzem gradiva pred knjižnico držite dogovorjene ure in upoštevate vse preventivne ukrepe (nošenje maske, razkuževanje rok in zagotavljanje ustrezne medosebne razdalje). Če ne veste, kaj bi brali, lahko izbiro prepustite nam – Knjižna pekarna.

Gradivo še naprej lahko naročate tudi po pošti (3,5 eur /paket do 5 knjig).

Članom omogočamo naročanje člankov za študijske potrebe, ki jih digitalizirane pošljemo na e-naslov naročnika.  Skeniranje se uporabnikom zaračuna po ceniku in je dovoljeno le za reproduciranje knjižničnega gradiva skladno z določili avtorskega prava.

Potujoča knjižnica bo postajališča, predvidena za ta teden, obiskala, vendar po posebnem urniku in dostavila samo vnaprej naročeno gradivo. Bralce in lokalne prebivalce bomo o tem še posebej obvestili.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo v vseh enotah knjižnice.

Več o storitvah knjižnic v času epidemije najdete tu: Storitve knjižnice med epidemijo

Potujoča knjižnica, 9.–13. 11. 2020
Potujoča knjižnica v času epidemije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

DOSTOPNOST